Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Sun, March 27, 2011 11:56:41

Det finns så mycket i mitt liv att vara tacksam för! Jag är tacksam för varje ny dag jag får, att jag lever och andas och mår bra. Sånt som man tar för givet. Och sen är jag så otroligt tacksam för alla bra saker i våra liv;

Här kommer en bråkdel av vad jag vill tacka för den här veckan, utan någon som helst rangordning, bara sånt som hänt i mitt liv den senaste tiden.

Tack för att jag klarade av att tenta och att inlämningen gick bra trots datakrångel, tack vare en juste lärare

Tack för VG på tentan och avklarad kurs

Tack för att alla blev friska till badkalaset

Tack för att vi är omgivna av vuxna, förståndiga människor som erbjuder sig att hjälpa till när det blir mycket som t.ex på badkalas, och som man faktiskt har hjälp av sen

Tack för att storebror för första gången i sitt liv har varit förkyld och snorig UTAN att få astma och krupp! Hoppas det växt bort nu! Vilken lättnad!!!

Tack för Storebrors fina vänner som kom på badkalaset och skötte sig exemplariskt. De börjar bli stora nu de där små liven....

  • Comments(0)//dittliv.berikadittliv.org/#post135