Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack! Påsklov!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Mon, April 18, 2011 09:18:46

(bild lånad från Clipart, som vanligt)

Tack för att det äntligen är påsklov! Jag är så tacksam för att vi får alla de här loven tillsammans, att vi är två vuxna hemma och att alla barn får vara hemma med oss!

Vi gör som vi brukar och är hemma hos oss en del av lovet för att hinna fixa lite, och sen åker vi till våra familjer, 25 mil härifrån. Vi har ju flera familjer, dels våra vanliga biologiska familjer med föräldrar och syskon, men sen också nära och kära vänner som känns mer som släkt och familj än som "bara" vänner. Och i en av dessa vänfamiljer finns det ju en liten tjejbebis som jag ska få snusa på igen!!!

Så stort tack för att vi får lov med jämna mellanrum för att njuta tillsammans och återhämta oss!

  • Comments(2)//dittliv.berikadittliv.org/#post150