Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Tårtbok

BöckerPosted by lyckolina Thu, May 12, 2011 19:12:10

Den här boken kan jag varmt rekommendera för den som gärna vill försöka sig på att göra sina egna kalastårtor. Själv försöker jag ju baka tårta till alla våra kalas men känner att jag skulle vilja variera mig lite, och jag tror att om jag lyckas baka en tårta ur den här boken så kommer den att bli succé!

Detta är en något annorlunda receptbok, den är otroligt rolig och innehåller alla möjliga fantasifulla tårtor som spöktårta, trolltårta, glittertårta, ufotårta och monsterbollar (inte riktigt som tårta, jag vet, men de ser jätteroliga ut). Min lillpojke har suttit i timtal och tittat i denna bok. Det är ju han som fyller nästa gång i familjen så han kanske planerar till dess...?

Boken heter: Millas kalastårtor och är skriven av Camilla Tubertini och utgiven på Prisma

Jag hoppas att den finns att få tag på, jag skulle gärna vilja ha den i min ägo, det här exet har jag lånat på biblioteket. Eller blabbloteket som Storpojken trodde att det hette när han var mindre.

  • Comments(3)//dittliv.berikadittliv.org/#post170