Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Gjort complaintfreeworldarmband

LivetPosted by lyckolina Sun, May 15, 2011 15:39:22

och ansluter mig härmed till rörelsen jag med. Nu får vi se om man kan berika sitt liv genom att sluta klaga. Om man börjar se till allt vad man har att vara tacksam för och ser till vad man faktiskt HAR tror jag att man kan dra till sig ännu mer av vad man vill ha. Och omvänt.

Läs mer om A complaintfree world här

I 21 dagar ska jag utmana mig själv att sluta klaga. Armbanden sitter nu på vänster hand (rackarns vad svårt det var att fota sin egen arm!) och om jag klagar får jag byta arm och börja räkna om från början igen.

Så här ser de ut, önska mig lycka till!

  • Comments(2)//dittliv.berikadittliv.org/#post173