Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


En inte så downshiftad månad

LivetPosted by lyckolina Fri, May 20, 2011 12:50:50

Jag gillar verkligen att ha fullt upp och jag gillar när det händer roliga saker, men min maj börjar kännas ganska hysterisk.

Maj verkar ha gått om december som årets mest upptagna månad.

Eller vad sägs om:

1 dagisutflykt, skolan t. Vetenskapsfestivalen, Förskolans Dag, möte med föräldraföreningen, studiebesök på lillpojkens ev. blivande skola, föräldramöte där, 1 skolresa, 1 gemenskapskväll med Storpojkens skola, utflykt med Öppna Förskolan, bortbjudna på 2 kalas, min egen födelsedag som inträffade i början på maj, en konsert, 1 mormorbesök samt två tentor som ska vara färdiga....

samt förberedelser för Legolandresan....

Tänk vad skönt att jag har tid med allt det här! Fast nu börjar det t.o.m bli lite för mycket för min smak. Vore ju bättre om man kunde sprida ut det hela lite över året.

  • Comments(4)//dittliv.berikadittliv.org/#post176