Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Ytterligare en ny liten människa och datastrul

LivetPosted by lyckolina Fri, May 27, 2011 09:26:13

Jag har haft en hel massa datakrångel så därför har jag inte kunnat skriva på ett tag. B

Men jag har nåt roligt att berätta:

En sprillans ny liten människa har landat i min vänkrets!!! 3710 gram tung guldklimpsflicka!

Tack för att allt har gått bra och att alla mår bra!

Det verkar vara ett tjejår i år och jag är så glad för familjens skull, men också för min egen för jag verkar ha en oslagbar förmåga att gissa vilken sort det ska bli, och ofta känner jag på mig att folk är gravida långt innan de berättar för mig. Så jag hade rätt även denna gång. Om några veckor åker vi dit (de bor i vår gamla hemstad) och då får jag snusa på bebis igen! HURRA!

  • Comments(2)//dittliv.berikadittliv.org/#post179