Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!Nytt liv!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Mon, May 30, 2011 09:58:15

Den här veckan har det hänt mycket, inte mindre än 2 bebisar har landat hos vänner. Det senaste tillskottet blev en pojke, annars har det fötts tre flickor.

Tack för att allt gått så bra!!!

Det var nog alla bebisar vi väntade på, jag vet inte om fler iallafall. Någon fick sitt tredje barn en t. om sitt fjärde och 2 fick sina andra barn.

Livet kommer att bli lite nytt för oss också framöver då maken precis fått nytt jobb. I grannbyn! Hurra! Jag är så tacksam för att han kommer närmare (han har ju hela tiden fortsatt sitt jobb inne i stan, även sedan vi flyttat ut på landet) och han är så tacksam över att flera års pendlande får sitt slut.

Tack för liv som börjar och liv som förändrar sig så mycket till det bättre! Jippie!

Tack också för att vi kommer att få en helt fantastisk Danmarksresa tillsammans med farmor och farfar. Tack för nya upplevelser, avkoppling, otvungen samvaro och en härlig tid på Legoland

Jag är så glad idag!!!!!!!!

  • Comments(3)//dittliv.berikadittliv.org/#post181