Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Dagen blev genast ännu bättre!

LivetPosted by lyckolina Mon, June 20, 2011 21:04:39


Fick VG på terminens sista tenta idag!!!!!!!!
Därmed har jag klarat av hela första terminen i psykologi.

Vill bara återigen berätta hur mycket dessa studier berikar mitt liv. Från att ha varit en människa som varit så utmattad och utbränd att jag nästan inte kunnat ta mig igenom den enklaste tidningsartikel eller ens tidningsserie med 3 - 4 rutor (när jag kom till sista rutan hade jag redan lyckats glömma bort hur det började och fattade aldrig poängen) har jag nu lyckats ta till mig akademiska studier igen. (har ju liksom pluggat en hel del innan....) och kanske kommer livet byta inriktning nu???

Nåja, det är ju en hel del plugg kvar men jag är så glad.


Detta gör iallafall mitt liv rikt! Att arbeta och sätta upp mål för min egen skull som sedan ger resultat!

Att det är gratis att studera vid universitetet känns ju förstås ännu bättre...

Det finns alltså hopp om att man kan komma igen!

  • Comments(4)//dittliv.berikadittliv.org/#post188