Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Jag är så mätt....

LivetPosted by lyckolina Sat, June 25, 2011 17:45:05

fortfarande, det är helt otroligt! Jag är som en boaorm som ligger i solen och smälter maten sedan igår. Vi hade det jättetrevligt med lunchbuffé, jordgubbar och glass, grillmiddag och tårta.... men nu behöver jag inte äta på en vecka, tror jag.

Äntligen verkar mitt sötsug ha försvunnit! Gubben köpte en Marabou mjölkchoklad till mig idag och jag är inte det minsta sugen!

Hemligheten är alltså att äta sig totalt proppmätt dagen innan smiley  • Comments(0)//dittliv.berikadittliv.org/#post192