Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Fest och gäster!

LivetPosted by lyckolina Thu, July 07, 2011 22:09:13

Nu är jag tillbaka här igen. Det har varit en intensiv tid, först med förberedelser och sen genomförande av min stora FEST som hölls med anledning av att jag blev tant och jubilar i maj.

Många gäster var det varav en del rest långt för att träffa och fira med mig. Fantastiskt, särskilt då jag tycker att nära relationer och vänner är det som berikar mitt liv allra, allra mest.

Jag hade hyrt en underbar herrgård ute på landet och vädret var på vår sida, efter några dagar med regn sken solen hela dagen. Det var många barn (varav den minsta var 5 månader och den äldsta 11 år) med på festen och det fungerade över förväntan. De sprang omkring på ägorna och hittade på hyss och mina barns gudföräldrar och morföräldrar hjälpte till med barnpassningen.

Maten var toppen, med tanke på att vi var 55 personer, efterrätten var det enda jag lagat själv, resten var köpt och maken hade gjort potatissallad och pastasallad. Underhållningen var superb, jag blev rörd till tårar stundom, min klänning var fin och satt bra (kostomläggningen har verkligen gett resultat) och det var helt enkelt en toppenfest!!!!!!!!

Jag är så glad och tacksam över alla mina fina vänner och familjer!

De mest långväga gästerna stannade kvar i några dagar efter festen för att se till att firandet fortsatte. Vi har varit på Liseberg och på Ullared samt tagit oss många, många dopp. En familj är fortfarande kvar och det är så trevligt att få umgås lite mer intensivt än vad det blir när vi åker till vår gamla hemstad.

Imorrn blir det ev. någon sevärdhet i Borås?

(bild lånad från clipart!)

  • Comments(2)//dittliv.berikadittliv.org/#post195