Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Sun, July 10, 2011 08:09:56

(tårtan tyvärr inte min, utan från clipart. Ingen hann fota glass-cheesecakesen innan de försvann)

Veckans, månadens, ja ÅRETS tack får bli för min underbara fest!!!!!!!!

Och som vanligt (med risk för att bli tjatig) för alla goa vänner och släktingar.

Ju mer jag hinner reflektera över vad som berikar livet desto mer inser jag att det är vänner och relationer som bidrar till ett rikt liv. Inte status eller pengar.

Tack för att den goda maten räckte till alla och även till en stor lunch på söndagen, tack för att budgeten hölls och för att barnen hade det bra, för tal och sånger och underhållning, för fina presenter och för ALLT!

Tack också för att fina vänner stannade kvar (de sista åkte igår) så att vi har hunnit umgås riktigt ordentligt!

  • Comments(3)//dittliv.berikadittliv.org/#post197