Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Tillbaka igen!

LivetPosted by lyckolina Wed, August 03, 2011 12:13:44


Hemma igen! 1 vecka blev visst 2. Vi har haft det så bra, lekt i lekparker, badat, killarna har fiskat, träffat goda vänner, spelat minigolf, inrett ett gästhus, sprungit på loppis (samma i 5 dagar men de får ju hela tiden in så mycket skoj), fikat, kastat stenar i sjön, plockat hallon och kokat sylt, gått i skogen, grillat, tittat på blommor, badat igen, ätit glass, mer glass och ännu mera glass.

Men allt har sin tid och det är ganska skönt att vara hemma igen.
Lilltösen har slutat med blöja dagtid och det är så skönt, det klarade hon av på bara tre dagar och kanske för att vi var fyra vuxna (killarna var hos farmor och farfar ett par dygn och vi andra stannade hos mormor och morfar) som kunde ge henne helt odelad uppmärksamhet.

Hoppas ni andra också har det bra!

  • Comments(2)//dittliv.berikadittliv.org/#post205