Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Racerfart

LivetPosted by lyckolina Thu, August 11, 2011 20:31:02

Allt i livet går i racerfart just nu (utom min dator som ägnar sig åt meditation ni vet och är låååångsam som en snigelfarmor)

Gubben har börjat sitt nya jobb och varvat det med att meka med och besikta våra båda bilar. Pendlingsbilen börjar nu ett mer stillsamt liv, kommer bara att gå ett par mil om dagen (till skillnad från 12!)

Att hans jobb har börjat innebär att mitt också har börjat. Igår ensam med ungarna i 13 timmar, det gick bra men kändes lite konstigt när vi alla har varit tillsammans i flera veckor.

Det märks att folk börjar landa i vardagen igen, många har hört av sig och vill träffas! Hurra! Jag som är så sällskapssjuk tackade genast ja och har haft 3 besök på 2 dagar samt att vi också varit iväg.

Idag hämtade vi ett paket innehållande lillkillens nya skolväska och gympapåse. Tänk vad hela livet gått fort sen jag fick barn, tänk att det lilla knytet ska börja skolan nästa vecka!

Så nu susar jag vidare i mitt liv igen!

(bild från clipart!)

  • Comments(0)//dittliv.berikadittliv.org/#post209