Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!Sommarlovet 2011

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Tue, August 23, 2011 12:22:40

som nu är historia men som lever kvar i vårt minne.

Tack för denna underbara sommar! Tack för att vi har fått vara friska och ha hälsan hela sommaren! Jag är så rik som har fått ha en sån här fantastisk sommar denna min 4.e sommar hemma tillsammans med barnen och maken. Tack för att maken har haft ett ganska långt sommarlov också.

En liten summering:

fin skolavslutning, härligt 70-årsfirande för min pappa med släkten, ljuvlig midsommar med hur mycket mat som helst, ponnyridning och dans kring midsommarstången, goda vänner, sen en stor uppladdning för fest med hjälp av mina föräldrar och svärföräldrar och bror. En stor underbar, härlig fest (som jag skrivit om förut men jag är fortfarande helt förbluffad av hur bra det blev och att alla ville fira...mig...), roliga dagar på Liseberg, intressanta och givande dagar med alla gäster som stannade kvar här i vår del av landet efter festen. Allt badande vi hunnit med, alla glassar som vi har kunnat äta, 2 veckors semestrande hos mina föräldrar, svärföräldrar och vänner, ännu mer god mat, syltkok, hundpromenader, blåbärsplock (vi hittade nog totalt 8 blåbär), utflykter, havsbad, fiske för killarna, blöjfrihet för dottern, minigolfrundor, cykelturer, lillkillens födelsedag, samvaro och framförallt närvaro av för med och tillsammans med barnen, familjen och goda vänner!

Nu ser vi fram emot vad hösten kan bära för gott med sig!

  • Comments(2)//dittliv.berikadittliv.org/#post215