Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Barnloppis återigen

SpartipsPosted by lyckolina Mon, October 03, 2011 13:18:11

Höstens barnloppis har gått av stapeln och denna gång hittade jag bara saker till Lilltösen. Hade plockat på mig en overall också, men vid kassan upptäckte jag att den var alldeles trasig i ena benet, så den lämnade jag faktiskt.

Dessa fynd gjorde jag:
På nedre raden:

1 par Vikingkängor stl 24 100:-
1 par jättemjuka sammetsmanchesterbyxor 10 :-
1 Villervallakjol 25 :-
3 par olika tights bl.a Ida T 15 - 30:-

Övre raden:
1 pyjamas 25 :-
strumpbyxor 5 :-
1 tröja med prinsesskronor på 10 :-
1 Hängslekjol Bamse 25 :-
1 kofta med Bamse (Lindex) som såg helt ny ut, 25 :-
1 Polarn och Pyrettunika (tösen har haft en sån förut som varit en riktig favvo) 25:-

och ej med i bild en regnjacka med Bamse på, 25 :-

Detta får man väl vara nöjd med? Fast det betyder att jag behöver fortsätta leta kläder till storkillen för han har vuxit ur alla sina tröjor, och en del mer behövs till lilltösen. Tackolov verkar lillkillen ha ett rejält förråd av kläder att växa i.

Vill man lägga mindre pengar på kläder till barnen är barnloppis ett utmärkt alternativ. Fast tydligen mest för mindre barn!

  • Comments(0)//dittliv.berikadittliv.org/#post236