Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack! Pigg igen!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Tue, October 04, 2011 08:00:30
Så skönt att jag börjar pigga på mig igen efter att ha varit lite låg ett tag med sjukdomar och annat!

Igår cyklade jag uppför hela backen igen!!!!!!Och jag orkade, trots en dånande ljudvolym, prata med en massa olika människor när vi var i väg på Öppna Förskolan.

Tack också för att hjärnan verkar läka sig mer och mer för varje dag och börja fungera bättre igen. Jag verkar ha återhämtat mig en hel del från den stora kraschen för 4 år sedan och kan faktiskt idag börja våga tänka lite på framtiden = Nyorienteringsfasen?

En bidragande orsak till piggheten är också att jag kan somna nu!Jag har lärt mig sova igen. Vaknar jag kl. 03.00 (vilket händer väldigt sällan numera) så kan jag somna om och sova ut, behöver inte vänta och längta tills kvällen för att få sova.

Tack!!!!!!!! Ibland är det de enklaste sakerna de som man kan känna störst tacksamhet inför, självklara för andra kanske....

  • Comments(0)//dittliv.berikadittliv.org/#post237