Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Står vid ett vägskäl

LivetPosted by lyckolina Mon, October 10, 2011 12:51:59

med många saker i livet just nu....

Tiden rinner iväg och snart får jag inte lov att vara hemma med vårdnadsbidraget längre. Jag behöver antagligen ge mig ut och försöka hitta ett jobb igen. Men aldrig att jag går tillbaka till samma stress och press som jag hade innan!!!

Och om jag ska leta jobb behöver lilltösen vara på förskolan, något hon säkert kommer gilla men jag vill ju hellre ha henne hemma.

Hur det ska gå med pluggandet vet jag inte heller, jag har ungefär lika mycket kvar som jag har läst hittills, och ska jag jobba samtidigt kanske det tar en hel massa år att läsa färdigt?

Bloggen - vara eller inte vara? Just nu har jag haft extremt lite tid i kombo med totalstrulande internetleverantör....


Ja, samt en hel massa annat gör att huvudet jobbar med lite annat än "bara" vårt hemmamys nuförtiden.

Hoppas ni andra har det bra!

  • Comments(4)//dittliv.berikadittliv.org/#post238