Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Röhsska muséet

Visit VästPosted by lyckolina Sun, November 13, 2011 18:42:48
som är ett designmuseum beläget i Göteborg har vi besökt idag. Jag och tre barn.

Tyvärr får det just nu bara 1 barnvagn av 5 möjliga, och det beror på att barn under 8 år inte verkar ha någon större behållning av det. En av utställningarna var så läskig enligt 6 - åringen och snart 3- åringen att de inte ens vågade gå in där.

Dessutom sänktes besöket rejält av att det under 2011 inte finns någon kafeteria, och inte heller någonstans där man kan sitta och äta matsäck.

Jag har dock själv varit en del på Röhsska before kids och tyckt det varit ganska mysigt och med stor igenkänningsfaktor i möbelutställningen, och med en fantastisk silverutställning så den som är intresserad kan hitta info här!

  • Comments(0)//dittliv.berikadittliv.org/#post254