Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Prinsessbok

BöckerPosted by lyckolina Wed, November 16, 2011 17:57:50

Vi pratade om vad vi skulle bli när vi blir stora barnen och jag smiley
Lillkillen frågade mig om jag skulle bli ännu större...hrm....
Själv skulle han bli uppfinnare lät han hälsa. Storkillen vill just nu bli matematiker eller arkeolog, men det ändrar sig med jämna mellanrum. Han verkar ha lagt ner fotbollsspelaridén. Lilltösen sa självklart att hon skulle bli prinsessa.

Så himla bra då att jag hittade denna fina bok på rea för endast 12:-. Den heter "Allt för små prinsessor", skriven av: Lenée Grune och Line Watt. Den innehåller bl. a en annorlunda prinsess-slotts-tårta och häst och vagn av knäckebröd och annat. Och många jättefina klänningsmönster.

Nu ska jag bara lära mig att sy.....


  • Comments(4)//dittliv.berikadittliv.org/#post257