Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Mönster

LivetPosted by lyckolina Thu, November 24, 2011 21:18:44
En reflektion av en psykologistudent så här på kvällskvisten bara:

Det är märkligt vad fort och omärkligt man går in i gamla mönster och vanor när man har med andra människor att göra.....

Känner du igen dig i den duktiga flickan, hon som snällt skriver protokoll och sen blir den som ska fixa alla lösa trådar som hänger kvar för att om inte hon gör det så blir det inte gjort?

En kväll och jag är redan tillbaka......ajabaja - vad blir lösningen? Att hålla sig ifrån allt som har med gruppdynamik att göra?

  • Comments(2)//dittliv.berikadittliv.org/#post263