Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Mon, October 18, 2010 18:27:36

Jag är så otroligt tacksam för att min man är händig och att jag är kreativ.

När pendlingsbilen pajade förra måndagen så fick vi lite lätt panik, dels eftersom vi bor som vi gör och MÅSTE ha bilen, dels för att det inte ingick i budgeten den här månaden att punga ut med mycket pengar.

Tack för en händig man, säger jag bara. Jag införskaffade diverse oljor i Stora Staden och sen meckade gubben med bilen och nu kan han köra igen. Men det är fortfarande nånting som måste lagas, men det tror gubben att han kan göra själv.

Hurra! Skönt att inte behöva lämna bilar till verkstad. Snart kan vi öppna en egen bilverkstad här.

  • Comments(0)//dittliv.berikadittliv.org/#post30