Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Skopunkten!

EkonomifunderingarPosted by lyckolina Thu, October 28, 2010 16:52:39

Med tanke på vad jag skrivit tidigare om skor som inte höll etc. så vill jag bara göra ett förtydligande:

Självklart är det så att vi har råd att köpa skor till våra barn! Jag tänker mig inte att vara hemma till varje pris, så att vi inte har råd med nödvändigheter. Då får jag ju börja bidra till försörjningen igen, såklart.

Däremot har jag en budget för olika saker och att återigen behöva köpa skor som ju inte alls är budgeterade känns ju väldigt surt. Speciellt eftersom åtminstone jag är så omodern att jag räknar med att skor ska hålla i mer än två månader!

Har nu köpt riktigt kvalitetsskor av märket Kavat som jag bara har positiva erfarenheter av, de håller t.o.m till fler barn. Och så blev jag positivt överraskad över att de fanns ända upp till stl 33 i vår skoaffär. Dessa räknar jag med att lillebror ska kunna överta sen också, vissa av Kavatskorna syns inte ens att de är använda.

Aldrig mer lågbudget skor om jag kan undvika det!

  • Comments(2)//dittliv.berikadittliv.org/#post32