Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Morgonstund har fynd åt dig!

SpartipsPosted by lyckolina Tue, November 16, 2010 09:43:03


Faktum är att vill man fynda matvaror ska man vara först på plats när butiken öppnar, då reas det ut en hel del matvaror. Senare på eftermiddagen är det ju förstås slut.


Jag har sån tur att Willys ligger granne med skolan så jag lämnar barn först och sen tar jag ibland ett varv därinne (jag kan ju villigt erkänna att jag inte är så där jätteförtjust i mataffärer men man måste ju...) oftast för att extrahandla mjölk. Jag fattar inte hur mycket mjölk mina barn dricker :-)

Idag blir det ekologiska köttbullar och brödbak!

Dessutom fick vi se solen gå upp över ett otroligt vackert vinterlandskap när vi kom ut från affären. En extra bonus då livet känns lättare att leva. Man har fynd med sig hem och vädret är vackert - kan inte bli bättre!

  • Comments(0)//dittliv.berikadittliv.org/#post43