Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!Old friends!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Sun, February 06, 2011 08:13:44
Veckans tack riktas härmed till att jag återfått kontakten med två gamla vänner som båda betytt oerhört mycket för mig i olika perioder av mitt liv.

En har jag återfått kontakten med efter 19 år och den andra lärde jag känna för ungefär 19 år sen, men då fanns han mer i periferin. Den sistnämnde blev för 7 år sen en av de viktigaste personerna i mitt liv, då han var med mig på en väldigt speciell resa jag var tvungen att göra i mitt liv. Han hjälpte mig och lärde mig mycket om personlig utveckling och gav mig en del verktyg.

Sen tappade vi kontakten ett tag men nu har vi alltså återupptagit den igen och nu ser kontakten lite annorlunda ut eftersom vi båda varit ute på livsresor. En aning kryptiskt, jag vet....*hihi*

Visst är det fantastiskt att dessa två gamla, mycket betydelsefulla vänner dyker upp precis när jag behöver just deras omsorg och kompetens för vissa saker jag tänker företa mig i mitt liv? Precis som om jag dragit till mig dem? Svårt att tro att det var slumpen som gjorde att den förstnämnde hörde av sig till mig efter 19 år, precis när jag hade tänkt på henne och att "om jag bara kunnat fråga XX om detta?"

Livet är fullt av mysterier....

Tack för det och tack för att vänner faktiskt kan komma tillbaka!

  • Comments(2)//dittliv.berikadittliv.org/#post95