Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!Sportlov!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Mon, February 21, 2011 21:27:47
Tack för ett jättebra sportlov som innehållit lite av varje, precis som jag ville.

Bion "Trassel" som jag gick på med killarna, tennisträning med hela familjen (!), Aeroseum och den fantastiska tårtbuffén (som vi tackar extra för att mannen bjöd oss på genom sina presentkort) massa musik, barnens kompisar på besök, däremellan lite hemmaslappande, och sen en resa hem till mina föräldrar för att träffa lite folk, söndagsmiddag med hela min stora familj och bäst av allt; snusa på en sprillarns ny liten människa!

En annan sak som jag är tacksam för är att mamma och jag fick en stund för oss själva när jag kunde bjuda henne på kondis och ta henne ifrån alla grytor och all matlagning ett tag. Mer sånt hoppas jag på för framtiden!

Tack för alla människor som jag känner och som gör mitt liv så otroligt rikt fast vi har stora avstånd emellan oss! Tack för att vi får välbehövliga lov med jämna mellanrum!  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.