Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!Hälsan!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Sun, February 27, 2011 07:36:53
Den här veckan har jag fått ett väldigt bra besked om min hälsa!

Är så glad och tacksam och mår så otroligt bra, kroppen är stark och full av energi. Behöver nu bara äta lite D-vitamintillskott så ordnar det till sig.

Mår bättre för varje dag! Underbaaaaart!

Tack för det!


  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Tue, March 01, 2011 18:29:50

Jo, jag tog reda på det med ett vanligt blodprov hos husläkaren. Då visade det sig att jag har D-vitaminbrist och han rekommenderade D-vitamintillskott. Nu tog jag för säkerhets skull en kombotablett med Kalcium och D-vitamin (b.la därför att jag ju inte äter mjölkprodukter) och jag tycker jag mår bättre.

Posted by jeanette sandelin Sun, February 27, 2011 09:43:43

reda... :)

Posted by jeanette sandelin Sun, February 27, 2011 09:42:53

hur har du tagit dera på det?

kram//