Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack! Jag lever!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Sun, March 06, 2011 14:59:16

Ja, jag lever! Det är självklart, det tar jag för givet varje kväll jag går och lägger mig; att jag ska få vakna till en ny dag, med nya upplevelser i mitt liv.
Men det här datumet exakt för nio år sen var det inte lika självklart. Att jag faktiskt skulle få vakna och att kroppen skulle orka leva vidare. Men det gjorde jag och det är jag så otroligt tacksam för!!! Efter en rutinoperation blev jag otroligt dålig och kroppen fick en totalkris, men jag repade mig efter ett par dagars intensivvård.

Det finns också ett stråk av sorg denna dag. Det är jag och min kropp som bär minnet av barnet som låg i min mage och som inte klarade sig.

Tack för att jag lever! Tack för att jag har fått tre friska och pigga barn efter det här.
Tack också för att jag fått bära barnet ett litet tag i min mage!

Tack för att jag för varje dag blir bättre och bättre på att ta tillvara på mitt och mina barns dyrbara liv, precis här och nu.

Nu är rätt tid att leva livet :-)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Mon, March 07, 2011 19:39:26

Tack du snälla!

Posted by jeanette sandelin Mon, March 07, 2011 06:40:12

då jag njuter av att se min man i vit skjorta (typ-har han varje dag i jobbet) så styker jag så gärna.

vad fint du har skrivit :)

en sådan glädje att få dela detta djupa, vackra med dig.

fina tjej <3