Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Sun, March 13, 2011 15:22:11

Tack för att jag har läst färdigt litteraturen till den ena tentan! När saker hopar sig känner jag av min gamla "stressallergi" och brukar vanligen bli alldeles handlingsförlamad. Med två bautastora tentor med endast 2 dagars mellanrum började jag känna mig lite smått handlingsförlamad återigen.

MEN!

Denna gång har jag insett att det handlar om självdisciplin och om planering. Så jag är färdig hela 8 dagar i förväg!!!

Mitt liv börjar ta en annorlunda riktning, jag börjar orka mer av de bra sakerna igen - jag menar klarar jag tentorna kommer det ju leda till nåt bra! Hurra!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Tue, March 15, 2011 20:35:07

visst är det härligt att få tacka också? att påminna sig om att man kanske har det bra ändå :-)
kram!

Posted by jeanette sandelin Sun, March 13, 2011 16:38:49

oj! jösses! höll på å glömma... det är ju tacka 5 idag hemma hos mig. thank you lady for reminding me :) det är tack vare dig som jag började med att tacka saker å ting.

tack underbara roliga fina ann ♥