Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Sun, May 01, 2011 15:31:45

Jag vill bara tacka för alla underbara upplevelser jag får tillsammans med min dotter (och de andra barnen också så klart) eftersom det är hon och jag som umgås hela dagarna. Den här veckan har vi bl.a åkt brandbil på ett studiebesök hos brandkåren, gungat och åkt rutschkana i Näckrosdammen i Göteborg och sprungit runt inne på Allum.

Imorse bakade vi tillsammans och ni kan ju se vilken suverän hjälpreda jag har!

Det är så mycket roligare att göra saker när vi är två om det (istället för jag ensam) och en 2-åring är ett väldigt angenämt sällskap. T.om att gå och handla mjölk blir ett äventyr.

Tack också för att jag får så mycket positiv energi av och med mina barn!!!

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Fri, May 06, 2011 09:38:38

Hej och tack till er båda! visst är hon ljuvlig den lilla bagerskan?

allt gott och kram till er båda!

Posted by Jonna Mon, May 02, 2011 08:59:20

Vilket fint inlägg! Ja, barn kan verkligen vara helt underbara sällskap. Ibland är det som allra bäst just när man få tiden ihop med bara ett av barnen. Då hinner man mötas, samtala och mysa på ett speciellt sätt! Ha en fin dag : )

Posted by jeanette sandelin Sun, May 01, 2011 16:54:25

oj! jag har glömt mina tacka fem...

det var tack vare dig jag började med det ♥

vad härligt att få baka med en liten tjej!

kram på dig fina ann :)

ha en god start på nya veckan!