Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack! Grattis och konsert

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Mon, May 09, 2011 18:16:17

Vilken vecka jag haft!!! Tackar allra ödmjukast för allt jag har fått uppleva! Det har nog hänt mer den här veckan än på hela året ;-)

Den började med ett intressant möte i måndags som jag hoppas leder till något verkligt gott i barnens skola.

Sen vill jag naturligtvis tacka för att min födelsedag blev precis som jag ville ha den. Och jag är alldeles överväldigad av alla gratulationer och att så många hörde av sig, trots att det blir fest i sommar!

Jag är också tacksam över att kräksjukan blev lindrig här i huset och gick över till helgen då min underbara mamma kom.

Tack också för att jag var frisk och kry och kunde vara med på körkonserten igår! Den var fantastisk - jag fick gåshud gång på gång!!!

Sammanfattningsvis: Tack för nya och gamla vänner, för hälsan, för mamma och för musiken!

(bild lånad från clipart, som vanligt!)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Tue, May 10, 2011 16:55:01

hejhej! ett förslag bara från mig: sluta inte med dina tacka 5 utan fortsätt att försöka känna dig tacksam i livet och känn att du är tacksam över hur din blogg har utvecklats helt efter dina önskemål, precis som om det redan hänt. Då får du en extra skjuts, och du drar till dig mer av det du vill ha! och dessutom gillar jag att läsa dem :-) stor kram och lycka till!

Posted by jeanette sandelin Tue, May 10, 2011 15:45:36

vilken bra vecka du haft!

jag har slutat med mina tacka 5, men väntar på lusten för dem att återkomma.

nu är det ryggskott, värmeslag, höns och högsta önskan om att försörja mig på bloggen som gäller. jagar annonsörer, sponsorer och betalande länkar...

men vi får se...

det roligaste absolut är att fota och klura ut trevliga inlägg.

åsså kontakten med alla fina brudar :)

kram på din fina ann ♥