Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!Trädgården

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Sun, May 15, 2011 15:47:49

Vill bara passa på att tacka för min trädgård. Den är stor och den är vildvuxen men vem hade kunnat ana att jag skulle tycka att det är så kul att fixa och dona i trädgården? Så här vackert var mitt körsbärträd för någon vecka sedan.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Mon, May 16, 2011 14:25:01

Visst är det roligt! Ska kolla in länken nu! kram till dalsland och den speciella människan där!

Posted by jeanette sandelin Mon, May 16, 2011 10:00:25

oj, vad vackert. körsbärsträd har jag inte. iaf inte än.

jag börjar tycka det är lite roligt med trädgård nu, men har inte brytt mig så mycket tidigare. marie-louise som du kan klicka på i min hö kant har inspirerat mig :)

kram till gbgstrakten från dalsland//