Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Mer datakrångel och nu åker jag

LivetPosted by lyckolina Tue, May 31, 2011 14:43:07
Försöker lösa datakrångel på flera fronter. Ska titta på en ev. annan lösning för det här börjar bli tröttsamt, det är något vaj med bredbandsleverantören förmodar jag.

Men, det får bli senare för nu sitter jag nämligen här och väntar på att mina svärföräldrar ska komma så att vi kan dra till Danmark och Legoland och Lalandia och allt som lockar där...jag har tvättat och packat i flera dagar, nu är jag laddad!

Därför vänner kommer jag att vara borta ett tag, men håll ut är tillbaka snart igen!

Ha en riktigt trevlig långhelg nu med allt ni önskar er! Kram!!!!!!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Mon, June 13, 2011 18:04:26

njae, svärisarna ska följa med och förhoppningsvis passa barnen lite där. smekmånad på legoland utan barn tror jag att jag hoppar över *skämt* tack och hoppas du har det bra!

Posted by jeanette sandelin Thu, June 02, 2011 21:00:16

det lät som att svärföräldrarna ska komma och passa barnen så att du och mannen kunde gå på legoland? eller? smekmånad?

hur som helst - ha det fint ♥