Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Ribe

LivetPosted by lyckolina Tue, June 14, 2011 17:10:25

En vacker försommardag på vår Danmarksresa bestämde vi oss för att se något annat än Legoland, och for till Ribe. Ribe räknas som Danmarks äldsta stad och grundades redan år 710 (!) Under 1000 - och 1100 - talen var det en betydande sjöfartsstad.

Staden har en underbart vacker Domkyrka som ni ser överst till vänster. Det finns en massa vackra korsvirkeshus och gränder.

Supermysig stad, ett besök kan varmt rekommenderas!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Wed, June 15, 2011 16:34:55

ja det är dejligt! kram

Posted by jeanette sandelin Wed, June 15, 2011 14:55:52

nu blir jag sugen på en genuin dansk middag!

kram och ♥