Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack! Barnen!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Sun, July 17, 2011 12:18:57


Varje dag känner jag såklart tacksamhet och lycka över mina tre underbara, fina, busiga ungar.

Den här veckan har det känts extra roligt på något sätt, det känns som om det blivit så mycket enklare att göra saker tillsammans. De dagar vi varit på stranden och badat har jag känt att äntligen har vi såna här somrar som jag själv hade när jag var liten. Vara på stranden hela dagen, bada och äta picknick.

Det är faktiskt rätt skönt när de börjar bli självgående smiley
Den största kan redan simma, och sedan han fick cyklop och snorkel har vi mest sett ryggen på honom. Lillkillen är på god väg att simma och han har lyckats komma över sin rädsla för vatten. Lilltösen måste man såklart hålla koll på, men hon är så lugn så när hon har badat kan hon sitta på filten i timtal och leka med kottar.

Men det är så roligt att göra andra saker ihop också, bygga med duplo, måla, cykla eller vad det nu är.

Tack för att vi är hemma båda två just nu så att jag får den här tiden med barnen!

Tack för mina älskade ungar som ger mitt liv så mycket rikedom och mening som det aldrig haft förut!!!!!!!!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.