Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Barnloppis!

SpartipsPosted by lyckolina Sat, October 02, 2010 12:40:23

har vi varit på idag och fyndat! Inte nya barn dock som min lillpojk trodde - mamma byter man barn där???

Han behövde inte vara orolig, honom byter jag inte bort för alla pengar i världen, även om jag ibland funderar på en annons på Blocket ;-)

Att handla barnprylar på loppis är ett utmärkt sätt att spara både på egna resurser och på jordens. Sen är det ju såklart lite blandat vad man hittar, men jag är nöjd med dagens fynd:

1 st overall 35:-

3 bodiesar 5 :-/st

En tunika/klänning 15:-

Jeans till lilltjejen 20:-

Docka 5:-

Kavatskor stl 21 20:-

Kavatskor stl 23 40 :- (syns inte ens att de varit använda!)

Regnställ 25:-

Lite saker som inte finns på bilden: dataspel 20:-, Transformersfilm 10:-, 3 böcker vardera 5:-, magnetbokstäver en hel påse för 5:-

Helt oslagbart! Dock är det lite svårt att fynda begagnat till största barnet, stl 128-barn verkar slita sina kläder så hårt att det bara blir trasor kvar. Men jag är nöjd ändå!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.