Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack! Vinst!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Sun, August 14, 2011 20:22:45
Jag älskar ju choklad (lite för mycket kanske) och vad kunde då passa bättre än att få vinna 2 kg choklad på Liseberg i tisdags?!

Tack, nu har vi lördagsgodiset ordnat ett bra tag framöver!

Ungarna var ju roliga, innan denna vinst var de trötta och lite småtjuriga, men så fort jag kom från chokladhjulet började de: åh mamma, här får du godis av mig, å här får du smaka av mig. Mamma du får ta hur mycket godis du vill....!
De har insett att om man bjuder själv så kan man ju bli bjuden tillbaka.

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Mon, August 15, 2011 17:45:51

Tack, jag får skicka en kaka ;-)

Posted by Fembarnsmamman Mon, August 15, 2011 15:31:29

Det är en bra lärdom! Grattis till en toppenvinst (jag gillar också choklad).