Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Nickelodeondagen - fri entré till Liseberg

SpartipsPosted by lyckolina Mon, August 15, 2011 17:49:52
Nu har ju vi typiskt nog redan varit på årets besök på Liseberg
men ni andra där ute som vill roa er kanske är intresserade?

På lördag den 20.e augusti kommer Nickelodeonturnén till Göteborg.
Läs mer r!

Nu var det väl inte gratis inträde hela dagen, man får klicka sig vidare och leta lite och se mellan vilka tider det gäller. Stor show utlovas dock och hade vi inte redan varit där i år skulle jag gärna åkt in på lördag.
  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Tue, August 16, 2011 18:43:10

Självklart! Bara kul! Önskar jag kunde få en länksida jag med...men en vacker dag så! Ha det så bra!

Posted by Fembarnsmamman Mon, August 15, 2011 19:42:14

Tack för tipset. Vi har inte varit på Liseberg. Ville bara säga att jag länkat till din sida, tycker att du har så mycket bra att säga. Hoppas att det var ok!