Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack!Kalas

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Thu, September 01, 2011 16:51:26
Tack för att vi återigen har haft anledning och möjlighet och glädjen att få ordna ett barnkalas. Tack för alla fina små gäster som kom och var så duktiga att även ett 6 - årskalas gick att ha hemma! Tack för att lillkillen har så många vänner som ville komma på kalaset!!!!!!

Stort tack för mormor som hjälpte oss, och för de goda, vänliga och effektiva mammorna som stannade kvar och hjälpte oss.

Gossen var helt lycklig i flera dagar.

Tack också för att det dröjer ett tag nu innan vi ska ordna kalas igen ;-)

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Sat, September 03, 2011 07:57:15

Visst är det härligt att få vara tacksam? Och ja, det var skönt att kalasandet var över för denna gång. jag älskar att ordna kalas, stora som små och skulle lugnt kunna jobba som festarrangör, men efter den här sommaren känner jag att jag vill vila upp mig lite ;-) Gör vimplar vetja, hur lätt som helst! Ha en jättetrevlig helg du med, du fina!

Posted by Fembarnsmamman Fri, September 02, 2011 13:10:17

Många anledningar till tacksamhet, härligt. Gott också att erkänna för sig själv att det är skönt att det dröjer innan nästa kalas. Förstår precis och brukar känna samma sak! Trevlig helg!