Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Gofika

TestatPosted by lyckolina Tue, September 13, 2011 18:37:00


Blev det igår kväll, en helt vanlig, regnig måndag. Jag fick en present av Göteborgs kex, för att jag anmält mig nånstans som provsmakare. Det var underbart smarriga kakor med torkade blåbär och tranbär. Vid ett sånt tillfälle måste man ju lämna dieten lite ;-)

Så tack så jättemycket Göteborgskex! Det allra bästa med dessa kakor tycker jag ändå är att kexfabriken delar med sig av receptet på paketet så man själv ska kunna baka dem sen. Det är generöst!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.