Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Cykelkaramell

LivetPosted by lyckolina Wed, September 14, 2011 14:01:44


Det finns så mycket snygga och roliga cyklar även för vuxna nuförtiden.
Eller vad sägs om den här ljuvliga karamellen jag såg på kusinkalaset i helgen?

En sån vill jag ha när jag blir ännu mer tant! Just nu får "Skatan" duga med sina 21 växlar, för fortfarande inbillar jag mig att fart är viktigare än utseendesmiley

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Sun, September 18, 2011 08:26:21

Hahaha!! skrattar ihjäl mig. var det så man gjorde före elvispens intåg i våra kök? Men jag gillar tanken att göra något nyttigt samtidigt som jag cyklar ;-) ha en härlig söndag!

Posted by Anna Sat, September 17, 2011 14:40:44

Skaffa en sån där shaker från tupperware. Häll i äggen och sen ställer du den i cykelkorgen och trampar iväg på en skumpig väg! Det ska funka på grädde i alla fall har jag hört! ;)

Posted by lyckolina Fri, September 16, 2011 13:27:36

ja, haha, det kan man ju lätt bli. Vidare så funderar jag på hur jag ska kunna vispa ägg pösigt SAMTIDIGT som jag cyklar...?

Posted by Anna Thu, September 15, 2011 13:59:26

Man blir kanske lite nojjig att man går runt med en dessert i baken? Hihihihi!