Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack! Äntligen helg!

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Fri, September 16, 2011 13:32:34

Från djupet av mitt hjärta denna vecka - TACK för att det är helg!
Vi behöver det nu efter en hektisk vecka.

Maken har ju börjat jobba heltid och även om han slutat pendla till stan så märks det för hela familjen att han är borta varje dag i veckorna istället för "bara" 4 som tidigare år.

Nu ska det bli skönt att bara få vara hemma och skrota runt lite!

Tack för det, och hoppas att ni andra får en riktigt fin och skön helg!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Sun, September 18, 2011 08:25:14

Ja, jag trodde nog att det skulle vara ung. som förut, men så är det inte....och nu rensar vi garage....så blev det med den vilan! Hoppas du får en trevlig söndag, du fina!

Posted by Fembarnsmamman Sat, September 17, 2011 16:58:24

Förstår precis vad du säger. Det tog ett tag för oss att vänja oss när maken började jobba heltid. Det sliter en del på orken på alla i familjen. Hoppas att ni får en riktigt skön och avkopplande helg tillsammans!