Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Höströj!

SpartipsPosted by lyckolina Sun, September 18, 2011 08:29:57
Har det blivit i helgen...

Röjer garage för fullt....

2 lass till tippen och 1 lass till loppisen (där vi f.ö avnjöt gratisfika)

har hittat ett regnskydd till vagnen *jippie* och alla mina pre - tredjegraviditets-sommarkläder - jag som fått köpa en del nytt i sommar för att jag inte hade några kläder.

Där ser man, att ha ordning och reda i sina förråd gör att man kan spara mer pengar. Förutsatt att man stoppat undan lite i förråden då...

ursäkta om virrigt, det är träningsvärken som sitter överallt som gör det.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.