Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Mina vänner är som en rabatt med sommarblomster

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Sun, September 25, 2011 17:51:49


Mina vänner är helt underbara och jag är så glad att jag har dem. De senaste veckorna har varit väldigt sociala. Jag har så otroligt olika vänner som jag träffat på de mest skiftande sätt, och var och en lyser som en vacker sommarblomma i en grå vardag.

Jag firade 20-årsjubileum med en av mina äldsta vänner, som har varit med i vått och torrt ,i nerförsbackar och motlut, genom karriären och alltid med en stor portion barnslig humor häromveckan, och som vi firade (!!!) med kakor och bakelser och mer kakor....en annan av mina vänner gav en fantastisk konsert jag hade äran att bli inbjuden till, en annan vän och jag drog till Ullared tillsammans (så mycket roligare det blev!), ytterligare en annan vän och jag var på sagostund med våra barn och i helgen har vi haft långväga besök av nära vänner (tillika dotterns gudföräldrar) med barn som vi betraktar som "våra" kusiner. Tyvärr blev jag sjuk och kunde inte dra till Bokmässan som planerat, men de klarade av det med och tog det bra, lekte med mina barn och nöjde sig med att bara vara här hos oss på landet.

Tack för mina vänner! De är guld värda och gör mitt liv så rikt!!!!!!


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.