Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Tåflört och soffhäng

LivetPosted by lyckolina Wed, September 28, 2011 18:05:45


Vårt liv är så härligt!

Först lite häng med goda vänner som är i sitt sommarhus, lite makaronivardag tillsammans, sen lite tåflört med dottern i soffan - kolla vilka matchande strumpor jag fått på oss idag.

Sen blev det visst lite mycket av det goda, kolla sovstilen på den verkligt soffhängande lilltösen! Hon somnade på detta vis och märkte inte ens att jag tog fram kameran....

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by lyckolina Fri, September 30, 2011 11:20:46

ja för att inte tala om de små små fossingarna som döljer sig i de lila strumporna ;-)

Posted by Fembarnsmamman Thu, September 29, 2011 22:21:30

Strumporna är underbara!