Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Min nöjda lillkille!

LivetPosted by lyckolina Fri, October 14, 2011 08:21:14


Ni vet 6-åringen, Filosofen. Han sa till mig igår när vi hade lite soffhäng:

"Vet du mamma, jag vill faktiskt inte ha någonting, jag har ju redan allt jag behöver"

Underbart att höra att det finns barn som kan nöja sig! Han har ju inte som den största blivit inskolad i den köphetsen som rådde när vi hade två heltidslöner, den lille har nog inget minne av den tiden utan bara av vårt downshiftade liv. Och som ni hör verkar det helt ok!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.