Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Veckans tack! Höstlov och omstart?

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Thu, November 10, 2011 19:17:24

Höstlovet kom så snabbt i år tycker jag. Här ser ni mitt höstlov i bilder. Tack för vårt mysiga höstlov och sköna break mitt i terminen.

Blommorna och skottkärran hittade jag i svärmors trädgård. Mina nya vantar och jag kommer bli riktiga kompisar i höst känner jag.

Huset i vassen ser så roligt ut där det ligger efter strandpromenaden och ängen skulle ju kunna vara en sommaräng. Faktum var att på resan upp igenom Sverige såg jag åkrar där potatisen blommade och valllmo och klöverängar....Var är snön? Inte kan väl våren redan göra en omstart?

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.