Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Men alltså hallå? Gift i barnmat?

LivetPosted by lyckolina Fri, November 11, 2011 08:56:10
Känns ju härligt *not* Småfolks Oaty Stix är något av en favorit här hemma och jag har undrat så över varför den varit omöjlig att hitta i affären på sista tiden.

Läs själva här!

Och ja, jag förstår att möglet växer på spannmålet och råvarorna etc. men borde man inte ha bättre rutiner för granskning och testande samt beredskap för att detta kan inträffa INNAN man säljer produkterna till småbarn?

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.