Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Änglavakt och hjärnan

TacksamhetsdagbokenPosted by lyckolina Fri, December 02, 2011 13:46:10

Blev ett lite längre blogguppehåll, inte vad jag tänkt mig.

Men livet ändras snabbt.

Har varit med om en mindre olycka och skadat huvudet, mår bättre, men inte bra. Varit inlagd men är hemma igen. Den senaste veckan minns jag bara som ett töcken.

Har fått hjärnskakning och annan påverkan på hjärnan som gör att jag inte orkar koncentrera mig/skriva/läsa/prata etc så mycket som vanligt.

Änglavakt hade jag iallafall och det är jag så tacksam för. Hade smällen tagit någon centimeter längre ner hade jag kanske inte suttit här idag......men jag kan ju inte lämna nu - jag har små barn som behöver mig! Så stort TACK!!!!!! att jag får hänga med ett tag till.

Hjärnan ska man vara rädd om, det har jag blivit ännu mer övertygad om nu.

Ville bara lämna ett livstecken och berätta att jag återkommer när orken kommer åter! Ha det fint allesammans!

(bild lånad från Clipart)

  • Comments(5)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sandra Mon, December 05, 2011 18:32:03

Oj då, krya på dig!

Posted by susanne Mon, December 05, 2011 16:09:50

Usch va läskigt. Tur att ängeln fanns där. Hoppas du mår bättre snart igen. http://hemmamammansliv.blogspot.com/

Posted by Ekonördarna på Lyckobacken Sun, December 04, 2011 20:26:22

Men hugaligen! De varmaste krya-på-dig-kramarna! Många kramar Malin

Posted by fembarnsmamman Sat, December 03, 2011 12:30:25

Nämen. Jag känner dig ju inte i person men så här på nätet känner jag att vi är lika du och jag. Känner att jag värderar din närvaro och finner inspiration och stöd i de val ni gör som familj.

Blir alldeles omtumlad av det du skriver. Vilken oerhörd tur du och din familj har, att du är kvar och att ni vandrar på jorden tillsammans. Tacksamhet. Önskar dig ett snabbt tillfrisknande och en kärleksfull samvaro för dig och din familj. På återskrivande när din ork återkommer.

Skickar över kramar till dig och dina.

Posted by Anna Fri, December 02, 2011 17:44:31

Oj då! Tur att änlar finns! /Anna