Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Hemproducerat

SpartipsPosted by lyckolina Fri, December 16, 2011 17:45:03

Kolla vilken produktiv dag vi haft idag barnen och jag!

Julkort skickar vi fortfarande till en del (det är ju så roligt att få) och de här modellerna var ju synnerligen lättgjorda för barnen. På en del har vi målat efter pepparkaksformar som mall och sen klippt ut och klistrat ihop. Tomtekorten och granen har vi gjort med av lite pappspill, det blir ju så lätt att bara klistra på sen även för den yngsta. Och så lite glitterlim ovanpå det. Voilá, billigt om man har grejerna hemma och tar vara på sitt spill.

Marsipanfigurerna är inte i samma stil som konditorns, men de smakar lika bra ändå. Och jag upphör aldrig att förvånas över mina barns fantasi! Eller vad sägs om sexåringens grabb med keps, julgroda, väska som man kan öppna med guld och silver i.......Det ser man aldrig hos konditorn smiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.