Bli rik i ditt liv!

Bli rik i ditt liv!

Ett rikare liv?

Med fötterna stadigt på jorden, lutad mot min diskbänk och huvudet i det blå finns jag här med mina djupa, vardagsfilosofiska samt helt vanliga ytliga funderingar.

Jag lever ett downshiftat liv och med det följer funderingar på vad som egentligen gör livet rikt. Jag kände att jag ville styra mer över mitt liv, min tid, min konsumtion och mitt avtryck i miljön, men också känna att man kan vara rik inom sig genom att ta vara på livet och det man har.


Just nu försöker vi minimera kemikalierna vi utsätter oss för och leva mer klimatsmart samt leva med en mer medveten konsumtion - en förutsättning för att kunna downshifta.


Hoppas detta ska bli en riktig Må-Bra-Blogg!


Kontakt:

lillahumlan@hotmail.com


Buzzat indisk mat!

TestatPosted by lyckolina Sun, December 12, 2010 16:12:34


Genom Buzzador har jag genom årens lopp fått prova på alla möjliga produkter t.ex blöjor och tandkräm m.m. Den här gången hade turen kommit till Santa Marias kryddmixer och eftersom jag älskar indisk mat blev jag extra glad denna gång då det var Santa Maria India.

Paketet innehöll ett helt gäng med påsar med kryddmix, både till kötträtter och till raita (som är en kall sås som påminner om tzatziki) och det speciella extramumsiga indiska naanbrödet.

Det är ju att ta genvägar i köket men eftersom det är ganska svårt att laga indisk mat från grunden (tycker iaf jag) så kan det här vara ett bra substitut nångång ibland.

Helt okej, men med en liten varning för det var ganska stark hetta.

Vi blandade våra med kyckling, men jag skulle också kunna tänka mig att tofubitar gör sig bra med denna kryddmix. Självklart serverades basmatiris till.

Vill du själv bli en buzzador och få testa lite allt möjligt finns sidan här:

http://www.buzzador.com


  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.